Julklappar och skola!

Årets julklappsköp går inte så bra för mig då jag ännu bara hunnit köpa 4 julklappar. Jag har då fortfarande kvar att köpa till: 2 systrar och en utav deras pojkvänner och lite extra till mamma & pappa. Okey! Det kanske inte lät som så mycket nu när man lägger fram det sådär men det känns som mycket! Har ju faktsikt ingen aning om vad jag ska köpa.. Till mina systrar iaf!
Har inte heller någon tid att handla heller! Så mycket plugg :( Nåja har bara en psykologi inlämning imorgon och svenskaprov på tisdag så är allting grejat. Skönt! Blir då kanske att kika inne i stan imorgon eller på tisdag och sen dra till luleå på onsdag.
Tagga julen då! :)
Nu ska jag börja med psykologin.
Kisses!

Prio ett på min önskelista!


Klicka på bilden för inköpssida.

XOXO

Sitter och lipar till Gossip Girl samtidigt som jag försöker imitera Chucks blick.. Tänkte att ni ville veta!

The story of my life(The story of my tumour)

Skriver ett inlägg om hur min hjärntumör upptäcktes år 2009. Är också kul att ha det lagrat till senare så att man slipper leta alla inläggen. Peace!

1. http://atoons.blogg.se/2009/february/dark-room-x-x-x-x.html
- Vad som hände sen: Mamma tvingade mig till vårdcentralen någon dag efteråt och därifrån skickade dem mig till en datortomografi.

2.http://atoons.blogg.se/2009/february/o.html
- Vad som hände sen: Blev återkallad till vårdcentralen för att få veta resultatet. Dem hittade en "förändring" som troligen var en tumör. Skickade mig på en mer nogrann undersökning(nästa punkt), nu magnetröntgen istället.

3. http://atoons.blogg.se/2009/march/im-on-a-boat.html
- Vad som hände sen: Blev kallad till sjukhuset i Umeå för att prata med en neurokirurg/läkare - kommer inte ihåg vilket - och göra ännu en undersökning med deras nyare maskin.


4. http://atoons.blogg.se/2009/april/la-grand-hospitale.html
+ skulle få en bild utskriven på min hjärna att ta hem. Läkaren skrev ut den men jag glömde den på hans skrivbord :(

5. http://atoons.blogg.se/2009/april/hjarntumor-_.html
- Vad som hände sen: Fått åka på magnetröntgen var fjärde månad i ett visst tag och nu får jag åka en gång/år.

RSS 2.0